Королева Єлизавета та принц Чарльз потролили Гаррі на день народження

25.09.2020
Королева Єлизавета та принц Чарльз потролили Гаррі на день народження

Заблукала овечка клану Віндзорів — принц Гаррі.

Усі якось потихеньку звикли до скандалів довкола королівської сім’ї, які розпалюються час від часу після того, як онук королеви Єлизавети Гаррі одружився з розлученою американською актрисою Меган Маркл, чим нагадав усім горезвісну історію його двоюрідного прадідуся — короля Едуарда VIII.
 
 
Та невгамовний Гаррі продовжує підливати оливи у вогонь журналістських репортажів із «полів сімейних битв».
 
Так, нещодавно стало відомо, що його брат Вільям був шалено роздратований звісткою, що Гаррі підписав контракт із відеосервісом Netflix, який оголосив про презентацію продовження суперпопулярного серіалу «Корона» про сімейні таємниці британської королівської сім’ї у листопаді 2020-го (можна лиш здогадуватись про умови цієї угоди).
 
Стало відомо також, що дія чергового сезону відбуватиметься у 80-ті роки минулого століття та оповідатиме про причини розлучення спадкового принца Чарльза та його дружини принцеси Діани, матері Гаррі та Вільяма. Також відомо, що в серіалі особливу увагу приділятимуть харчовим розладам Діани.
 
Інсайдери запевняють, що Вільям був розлючений, дізнавшись про оборудку, яку підписав його брат, інші члени сім’ї також не в захваті, що сімейними секретами можна торгувати, адже йдеться не лише про розлади травлення Діани.
 
Як відомо, Гаррі і раніше спекулював на темі стосунків із матір’ю і яку травму його психіці завдала її передчасна смерть.
 
Сімейний клан Віндзорів вирішив тонко «віддячити» своєму «заблудлому» родичу і привітав Гаррі з його 36-м днем народження, яке було 15 вересня, тонким тролінгом, як це вміють британці.
 
Так, герцоги Кембриджські поздоровили брата в «Інстаграмі» і виклали фото, на якому зазнімкована пара разом із Гаррі, але без Меган Маркл. Подібні фото виклали на своїх сторінках також принц Чарльз і королева Єлизавета.