Джессіка Сімпсон б’є рекорди з похудіння: скинула вже 45 кілограмів

22.09.2020
Джессіка Сімпсон б’є рекорди з похудіння: скинула вже 45 кілограмів

Джессіка Сімпсон

Далеко не кожна жінка погодиться з твердженням, що вагітність і народження дитини додало їй краси і здоров’я.
 
Дехто з представниць узагалі впадає в депресію через те, що не може повернутися до своїх колишніх форм, а якщо й повертається, то лише через важку працю над собою.
 
Ось і 40-річна американська співачка Джессіка Сімпсон, яка рік тому народила третю дитину і при цьому набрала зайвих кілька десятків кілограмів, довгий час не могла повернути собі попередні параметри.
 
При зрості 161 см жінка важила більше сотні кілограмів, тож нагадувала такого собі колобка. Для публічної людини, тим паче жінки, це справжня трагедія. 
 
Та зовсім недавно співачка опублікувала в соцмережі фото, на якому вона сидить в облягаючому білому боді, що підкреслює її чудові форми, і повідомила, що скинула 45 кг (!).
 
А ще раніше Джессіка похвалилася, що знайшла в шафі свої улюблені джинси, які зберігала 14 років. І вона влізла в них!
 
«Я так багато разів намагалася натягнути ці джинси на стегна. Я думала, що після народження дітей мої стегна вже ніколи не стануть колишніми, однак джинси сіли на мене відмінно», — поділилася співачка радістю з пресою. 
 
Особистий тренер Сімпсон розповів, що Джессіка дуже слідкує за своїм харчуванням, щодня тренується, а також проходить 12-14 тисяч кроків. Узагалі зірка дуже любить пішохідні прогулянки і заняття на біговій доріжці, а також вважає, що рух зберігає психічне здоров’я. Співачка не збирається зупинятися на досягнутих результатах, а й надалі працюватиме над своїм тілом.