Леді Гага презентувала антологію оповідань про проблеми сучасної молоді

17.09.2020
Леді Гага презентувала антологію оповідань про проблеми сучасної молоді

Леді Гага.

Кожен підліток переживає етап свого дорослішання по-своєму, але те, що цей період не проходить гладко, може сказати кожен дорослий.
 
Сьогодні є чимало спеціальної літератури на цю тему, є шкільні чи домашні психологи, але ще років двадцять тому про ці труднощі можна було поговорити хіба що з близькими друзями, якщо вони у підлітків є, або ж з батьками, якщо вони зуміли побудувати довірливі стосунки зі своїми чадами.
 
Поп-зірка Леді Гага не мала взаєморозуміння ні з однолітками, ні з батьками. Тавро білої ворони завдавало чимало проблем у школі, дівчина зазнавала нападок із боку однокласників, це заганяло її в постійну депресію, але найстрашніше, що вона не могла поділитися цим із найближчою людиною — мамою.
 
Сінтію Джерманотта виховували в такому дусі, що вона повинна бути сильною, не говорити про свої емоції, тому вона відчувала повсякчас незручність, коли її донька — Стефані — хотіла поговорити про свій біль, свої шкільні неприємності, але через сором’язливість не могла цього зробити.
 
«Я не завжди розуміла різницю між нормальним біологічним дорослішанням підлітка і реальними проблемами», — зізналася нещодавно Сінтія. 
 
Тільки з роками Леді Гага, ставши зіркою, змогла порозумітися з мамою. Зараз вони чудово комунікують і навіть відкрили в 2012 році фонд Born this Way, який допомагає сучасній молоді справлятися зі своїми проблемами.
 
А нещодавно 34-річна зірка презентувала антологію оповідей, написаних у співавторстві з мамою, до якої ввійшла 51 розповідь молодих людей зі всього світу (в тому числі й самої Стефані Джерманотти). Ця книжка — про магію добра, про дорогу від образ до взаєморозуміння.