Епоха Кардаш’ян скінчилась: у США закрили реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян»

11.09.2020
Епоха Кардаш’ян скінчилась: у США закрили реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян»

Кім Кардаш’ян.

Ті, у кого немає власного життя або воно прісне і нецікаве, спостерігають за чужим.
 
 
Іноді вони настільки «залипають» у перипетіях не-свого життя, що вже не уявляють, як далі жити.
 
 
«Моє серце розбите, я плачу», «Неймовірно сумно» — це записи на сторінці в «Інстаграмі» Кім Кардаш’ян, яка повідомила, що реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян» припиняє своє існування.
 
Але «вишенькою на торті», мабуть, є запис: «Пішла епоха»! Люди, ви серйозно? Епохою ви називаєте чужі сварки, сімейні суперечки, примирення, плітки?
 
Треба віддати належне 39-річній Кім, яка зізналася, що саме копирсанням у білизні, і далеко не завжди чистій, своєї родини вона зуміла заробити яку-не-яку славу, шалену популярність і однозначно чималі статки.
 
«Я не була б там, де я є зараз. Я навічно залишуся в боргу перед тими, хто зіграв роль у формуванні моєї кар’єри», — зізнається шоу-діва.
 
І то правда, вона в боргу перед глядачами, адже саме популярність дала можливість Кім запустити лінію дизайнерського одягу, аксесуарів, випустити однойменний парфум, написати автобіографічну книжку.
 
Словом, жити наповненим і цікавим життям. Можливо, ті, хто спостерігав за її кар’єрним зростанням, у такий спосіб і собі долучалися до світського життя, новинок моди тощо, чого їм тепер не вистачатиме.
 
Наразі, після 14 років життя в «прямому ефірі», а це — 10 сезонів, шоу припиняє існування. Фінальний сезон вийде на початку наступного року і стане останнім для сім’ї Кардаш’ян та Кім зокрема.