Тепер багатодітна мама: співачка Альоша народила доньку

18.08.2020
Тепер багатодітна мама: співачка Альоша народила доньку

Альоша та Тарас Тополя.

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя та співачка із Запоріжжя Альоша (Олена Кучер у дівоцтві) стали втретє батьками.
 
 
На цей раз у зіркового подружжя народилася довгождана дівчинка (пара виховує двох синів — 7-річного Романа та 4-річного Марка).
 
На радощах співак написав у своєму «Інстаграмі»: «Наша Маруся Тарасівна Тополька народилася! Маруся раз, два, три, калина чорнявая дівчина... Схожа так на татуся!» — прокоментувавши таким чином фото, на якому вони з дружиною після виписки з пологового будинку.
 
«Прийшла в цей світ із манікюром, як і годиться справжній леді», — далі коментував зустріч із новонародженою донечкою щасливий татусь. 
 
Нагадаємо, Альоша у 2010 році виступала на «Євробаченні» від України, зайнявши там 10-те місце. Вийшовши заміж за Тараса Тополю у 2013-му та народивши першого сина, співачка, незважаючи на материнські обов’язки, продовжувала творчу діяльність — коли не було змоги виступати на сцені, писала пісні для інших українських виконавців, зокрема Наталії Могилевської, Насті Каменських та Потапа, минулоріч провела тур під назвою «Поруч» 20 містами України, а також презентувала наприкінці 2019-го пісню в дуеті з Владом Дарвіном «Щастя без провини».
 
Представляти ж Тараса Тополю взагалі немає сенсу, адже його гурт «Антитіла» відомий не лише на теренах Батьківщини, а й далеко за її межами (у 2018-му колектив провів тур містами США та Канади).
 
Перегляди його пісень на «Ютубі» перевищують кілька мільйонів, а концерти збирають повні зали. Залишається побажати таким талановитим батькам, щоб їхні діточки також уславили Україну своїми здобутками.