Оскароносна Хіларі Суонк виступить продюсеркою та актрисою у фільмі про політ на Марс

14.08.2020
Оскароносна Хіларі Суонк виступить продюсеркою та актрисою у фільмі про політ на Марс

Хіларі Суонк.

Днями було оприлюднено трейлер фільму «Вдалині», виставлений на «Ютуб»-каналі компанії Netflix, що розповідає про новітню космічну одіссею.
 
 
Після неймовірних за технічними можливостями і красивими за видовищністю запусками ракет Ілона Маска космічна тематика стала ще актуальнішою та популярнішою, ніж була досі.
 
 
Підкорення нових планет завжди вабило людство, а от реальність запуску космічних станцій на Марс, а ще більше — його освоєння зворохобило не лише науково-технічну спільноту, а й кінематографістів та поціновувачів цього виду мистецтва.
 
Тож успіх картині забезпечено на всі 100 відсотків. Тим паче що головну роль у стрічці гратиме двічі оскароносна актриса Хілларі Суонк.
 
За сюжетом, льотчиця ВМС США Емма Грін отримує завдання стати на чолі першої групи астронавтів, які полетять на Марс.
 
Звісно, місія триватиме кілька років, тож Еммі доведеться надовго розлучитися зі своєю сім’єю — чоловіком та донькою. Це непросто, жінці доведеться йти на самопожертву заради високої цілі.
 
Що цікаво, актриса Хіларі Суонк виступатиме не лише як виконавиця головної ролі, а й як продюсер картини. Мабуть, бізнесових навичок її навчив другий чоловік — підприємець Філіпп Шнайдер, із яким актриса побралася у 2018 році.