«Вирок» кінцевий і оскарженню не підлягає! Майбутнє «Янелоха-Зеленського»

11.08.2020
«Вирок» кінцевий і оскарженню не підлягає! Майбутнє «Янелоха-Зеленського»

«Головний обвинувачений» Зеленський складає присягу.

У відкритому листі до Зеленського під заголовком «Володимире, ти проклятий батьком загиблого сержанта Ярослава Журавля» («УМ», 05.08.20.) і в статті «Володимире, Український народ тобі «не опонент», він — твій вирок!» («УМ», 07.08.20.див. тут) я запропонував лідерам національно-патріотичних партій, громадських організацій, ветеранам українсько-російської війни, волонтерам, усім, кому не байдужа доля України, зібратися 24 серпня — в День 29-ї річниці незалежності України — в Києві, на майдані Незалежності на Всеукраїнське народне віче і провести Народний трибунал України для оголошення народного вироку Зеленському, який, за моїми висновками (як слідчого в минулому) та оцінками експертів, вчинив державну зраду і зраду національних інтересів України. 
 
Зазначені публікації були поширені в соціальних мережах, у тому числі на сторінках «Фейсбуку» Зеленського і Порошенка, iз запитанням до читачів: Чи підтримуєте ви створення Народного Трибуналу України, який своїм вироком відправить «верховного обвинуваченого» Зеленського з поста президента України — ТАК чи НІ? 
 
На час опублікування матеріалу ідею про створення Народного Трибуналу над «верховним обвинуваченим» Зеленським та усунення його з поста президента України підтримало понад 2 млн. 700 тис. українців. 
 
Вирок (осуд)
іменем українського народу
 
24 серпня 2020 року м. Київ 
майдан Незалежності
  
Народний Трибунал України у складі головуючого Трибуналу (прізвище), суддів Трибуналу (прізвища), за участю секретаря (прізвище), Народного прокурора (прізвище), «верховного обвинуваченого» Зеленського В. О., захисників: (прізвища), розглянувши у відкритому засіданні на майдані Незалежності м. Києва «народне кримінальне провадження №1» за «обвинуваченням»:
 
Зеленського Володимира Олександровича (він же, за повідомленням соціальних мереж — «Янелох», «Лох у кубі», «Володя», «Вова», «Гнида», «Маленьке зелене чмо», «Віслюк Апокаліпсиса», «Зелебобик», «Цюцюрон», «Пісюаніст», «Членограй», «Бубочка», «Найвеличніший», «Політичний євнух», «Шмаркля», «Верховний потерпілий», «Кретин-Карантин», «БлаЗЕнь», «Гідрант», «Бідоносець», «Моніка», «Інфантильний ідіот» і т. д.), 25 січня 1978 року народження, уродженця м. Кривого Рогу, єврея, громадянина України, одруженого, на утриманні двоє неповнолітніх дітей, має вищу юридичну освіту, проживає в м. Києві, раніше не судимий, у вчиненнi небезпечних суспільних діянь, які мають ознаки ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ (ч. 1 ст. 111), зловживання владою або службовим становищем, які спричинили тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364), перевищення влади або службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365), службова недбалість, що причинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367), недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки в бойовій обстановці (ч. 3 ст. 425) КК України, — В С Т А Н О В И В:
 
Зеленський В. О. на президентських виборах 2019 року шляхом брехні, популізму, жартів і введення в оману понад 13,5 мільйона виборців (73%) зайняв пост президента України.
Зеленський: ви що, збожеволіли за мене голосувати? (див. відео).
 
20 травня 2019 року Зеленський, поклавши руку на Конституцію України і на Пересопницьке Євангеліє, виголосив присягу Українському народу:
 
«Я, Зеленський Володимир Олександрович, волею народу обраний президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов’язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі».
 
Після складання присяги голова Конституційного Суду України Наталія Шаптала оголосила: «Новообраний президент України склав присягу Українському народові відповідно до статті 104 Конституції України і вступив на пост президента України».
 
Таким чином на мапі України появилося «Маленьке зелене чмо» — «Янелох» (див. тут).
 
Брехун, який порушує Конституцію і закони України 18 квітня 2019 року в програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» Зеленський заявив (цитата його мовою): «Если я когда-нибудь в жизни нарушу закон, я уйду сам. Мне для этого приветы не нужны».
 
10 жовтня 2019 року на прес­конференції Зеленський заявив (цитата): «Я готовий піти в той момент, коли суспільство мені скаже — іди. Навіть якщо я нічого не порушу. Я не тримаюся зараз за крісло». 
 
У грудні минулого року батько «головного обвинуваченого» Зеленського Олександр Семенович Зеленський в інтерв’ю виданню «Страна» заявив (цитата мовою оригіналу): «Ему (тобто В. Зеленському) это президенство до одного места, чтоб вы знали. Он в любой момент бросит эту фигню. Он же обеспеченный человек. Он может уехать в любую другую страну».
 
Тепер народ знає від Зеленського старшого, чому його син Володя – «верховний обвинувачений» — так часто посилає людей в «одне місце» — «ср...ку» (див. відео) і чому не тримається за нього, і що президенство для В. Зеленського — «фігня», яку він «може кинути в будь-який момент».
 
Перебуваючи на посту президента України, Зеленський порушив присягу, став на шлях систематичного порушення Конституції і законів України та вчинив суспільно небезпечні діяння, які мають ознаки як адміністративних правопорушень, так і тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі державної зради.
 
Так, 7 липня 2020 року ЗМІ повідомили, що «верховний обвинувачений» Зеленський особисто проінформував Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) про порушення ним Закону «Про запобігання корупції» у зв’язку з неподанням повідомлень про суттєві зміни в майновому стані. 
 
Тобто Зеленський добровільно заявив про вчинення ним правопорушення. Явка з повинною є пом’якшувальною обставиною при визначенні судом міри покарання за адміністративне і кримінальне правопорушення. Зеленський наголосив, що всі громадяни України рівні перед законом і він готовий нести відповідальність за порушення закону.
 
НАЗК офіційно вручило йому два протоколи про адміністративне правопорушення. 
 
Проте суд закрив провадження у зв’язку з тим, що «верховний обвинувачений» Зеленський є президентом України і користується правом недоторканності. 
 
У червні ц. р. правоохоронці склали адміністративні протоколи за фактом порушення встановлених урядом карантинних обмежень, вчинених Зеленським і його підлеглими — керівником ОП Єрмаком, його першим заступником Трофімовим, державним санітарним лікарем Ляшком, головою Хмельницької ОДА Габінетом i хмельницьким міським головою Симчишиним під час відвідин кафе у Хмельницькому 3 червня.
 
Адміністративні матеріали передали до суду. 19 червня місцевий суд призупинив провадження проти Зеленського і звернувся до Верховного Суду за роз’ясненням, чи може суд оштрафувати президента, оскільки, згідно з Конституцією, він є недоторканним. Решта осіб були оштрафовані на 17 тисяч гривень кожен. 
 
Зеленський, незважаючи на публічне запевнення, що він готовий понести відповідальність за порушення закону, не звернувся до суду, щоб той розглянув його адміністративну справу у звичайному порядку і ухвалив рішення про накладення на нього штрафу як на звичайного громадянина, що вчинив адміністративне правопорушення.
 
Зеленський уже був оштрафований під час другого туру президентських виборів, який проходив 21 квітня 2019 року. Після голосування він показав на камеру бюлетень, чим порушив виборче законодавство України. Тоді його оштрафували на 850 грн. 
 
Не встигли висохнути чорнила підпису Зеленського під присягою, як він тут же її порушив. Знехтувавши Конституцією, заявив про розпуск парламенту, а наступного дня підписав неконституційний указ про припинення повноважень Верховної Ради. 
 
На це вказали провідні юристи і судді Конституційного Суду. Наприклад, відомий суддя КС Віктор Шишкін заявив, що указ про розпуск Верховної Ради є неконституційним. «Треба читати Конституцію, там усе написано. Підстав для розпуску немає», — наголосив Шишкін.
 
Понад 60 народних депутатів iз різних фракцій внесли до КС подання про неконституційність твого указу щодо дострокового припинення повноважень парламенту.
 
Але кишеньковий КС, будучи постійно політично заангажованим на президентів (на який Зеленський прийшов особисто, що було тиском на нього), визнав його нікчемний указ таким, що відповідає Конституції України.
 
Трибунал зауважує, що ще до оголошення судового рішення представник президента в парламенті Стефанчук (нині — перший заступник голови Верховної Ради) заявив, що в ОП «очікують на позитивне рішення суду».
 
Особливу думку з приводу юридичної недолугості цього рішення висловили судді КС Сергій Сас і Микола Мельник, які не втратили професійної честі.
 
Зеленський грубо порушив Закон «Про очищення влади», призначивши главою адміністрації президента Андрія Богдана, який в уряді втікача Азарова обiймав посаду урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики і був звільнений 5 березня 2014 року. 
 
Голова Громадської ради з питань люстрації при Мiн’юстi Тетяна Козаченко справедливо стверджує: «З урахуванням публічної інформації, Андрій Богдан не має права займати посаду глави АПУ на підставі Закону «Про очищення влади».
 
Винесення указу всупереч закону означає, що президент ставить себе вище закону і демонструє на всю країну справжнє ставлення до верховенства права». 
 
Зеленський також порушив вимоги ст. 15 Закону «Про Службу безпеки України», яка встановлює порядок призначення начальників органів і підрозділів СБУ.
 
Без подання голови СБУ Зеленський призначив свого «друга дитинства з одного двору», голову партії «Слуга народу», засновника і керівника «Кварталу-95» Івана Баканова першим заступником голови СБУ.
 
Він був призначений без спеціальної перевірки на допуск його до державної таємниці і без проходження військово-медичної комісії про стан його здоров’я (на психологічну і психічну урівноваженість, алкогольну, наркотичну і психотропну залежність, фізичний стан тощо) і придатність до військової служби.
 
Щодо професійного рівня знань Зеленського і Баканова у сфері діяльності спецслужб, національної безпеки та оборони, обидва, на думку спеціалістів, — повні профани.