Джейсону Момоа — 41: цікаві факти з життя актора

04.08.2020
Джейсону Момоа — 41: цікаві факти з життя актора

Джейсон Момоа.

Цього майже двометрового красеня з Гавайських островів важко не запам’ятати, побачивши хоча б один із фільмів за його участі, адже харизма, брутальність, гора м’язів у поєднанні з милою посмішкою дають цікавий результат.
 
 
Уперше Джейсон Момоа «засвітився» в «Рятівниках Малібу» — культовому багатосезонному серіалі — ще в дев’яностих, а вже наступні ролі зробили з нього голлівудську зірку.
 
 
Взагалі-то Джейсон починав свою кар’єру з модельного бізнесу, адже з такою фактурою і зовнішністю саме туди й дорога хлопцю, в якого в крові замішаний такий коктейль, що гай-гай: батько — корінний гаваєць, у мами — індіанська, німецька й ірландська кров.
 
Згодом у його «трудовій» з’явилися й такі рядки: Конан-варвар, Кхал Дрого з «Ігор престолів», а ще актор знявся в ролі героя коміксів (які американці просто обожнюють) Аквамена — вихід фільму готують на грудень цього року.
 
Днями Джейсону Момоа виповнився 41 рік. Тож глянцеві видання підготували підбірку цікавих фактів із життя кінозірки. Так, багатьом впадає у вічі дивний згин асиметричної лівої брови актора.
 
Це не «дива» візажу, такого вигляду вона набула після нападу на актора в барі Лос-Анджелеса 21-річного парубка з розбитою гальбою від пива в руках.
 
Він завдав ударів по обличчю Джейсона, після чого довелося накладати 140 швів, тож волосся на брові й не росте.
 
Для зйомок у серіалі «Зоряні ворота: Атлантида», де Момоа зіграв Ронана Декса, актору зробили дреди, які важили, на хвилинку, майже 2 кг.
 
Після зйомок 4-го сезону довелося зрізати їх разом із волоссям, адже вони завдавали йому головного болю і призводили до травм шиї під час бойових сцен. Надалі актор носив перуку.
 
Тату на лівій руці Джейсона у вигляді дев’яти рядів трикутників — це стилізовані акулячі зуби, адже акула — це тотем Гаваїв, звідки він родом. 
 
А ще актор «платить за гріхи» тим, що встає о 5-й ранку і робить трикілометрову пробіжку в гори. Це означає, що ввечері він дозволив собі хильнути алкоголю чи викурити сигару, які він дуже полюбляє.
 
Зрештою, всі б так грішили...