На Одещині розпочали зйомки другого сезону серіалу «Папік»

31.07.2020
На Одещині розпочали зйомки другого сезону серіалу «Папік»

Дар’я Петрожицька.

Якщо й дивитися серіали, то наші, вітчизняні. До того ж із 2014-го в Україні пристойними темпами розвивається кіноіндустрія, що не може не тішити.
 
 
Нарешті наші, а не заїжджі з сусідніх країв актори знімаються у головних ролях, а в кадрах з’являються знайомі й рідні пейзажі.
 
 
Приємну звістку повідала днями кіноманам молода українська актриса Дар’я Петрожицька: в Одеській області розпочато зйомки другого сезону серіалу «Папік», який полюбився не лише вітчизняним, а й близькосусідським глядачам.
 
Актриса трошки привідкрила завісу сюжету наступного сезону: «Дід», роль якого виконує популярний актор театру і кіно Станіслав Боклан, повернеться з ув’язнення, куди потрапив, власне, через героїню Петрожицької Лізу, і почне влаштовувати особисте життя.
 
Щодо Лізи, то у її стосунках з Ельдаром виникнуть труднощі, ну а чим усе завершиться — дивіться фільм.
 
Також Дар’я повідомила, що прийняла виклик Тараса Цимбалюка (який зіграв роль молодшого Кайдаша в популярному серіалі «Впіймати Кайдаша») взяти участь у танцювальному шоу «Танці з зірками».
 
 
У свою чергу, вона кинула виклик солістці гурту The HARDKISS Юлії Саніній. У відео, яке зняла актриса, вона зізналася, що обожнює це шоу, а тому залюбки візьме в ньому участь. Цікаво, чи почуємо ми ще співачку Дар’ю Петрожицьку, чи відтепер будемо насолоджуватися тільки танцями? Ну, звісно, ще й серіалом...