Дженніфер Еністон з Кортні Кокс знялись у рекламі захисних масок

24.07.2020
Дженніфер Еністон з Кортні Кокс знялись у рекламі захисних масок

Кортні Кокс та Дженніфер Еністон.

Послаблення карантину в багатьох регіонах планети спричинило новий сплеск захворюваності на коронавірус.
 
 
Цьому сприяє також і розслабленість людей, які, посилаючись на літню спеку, перестають носити захисні маски, збираються компаніями в кафе, на пляжах, в інших громадських місцях.
 
 
Досить страшну картину щодо захворюваності можна спостерігати в США, де ця зараза не відступає.
 
 
Тож зірки всіляко закликають людей дотримуватись запобіжних заходів, показуючи це на власному прикладі.
 
Так, зірки серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон та Кортні Кокс (які і в житті товаришують ось уже понад два десятиліття) вирішили записати відеоролик, який рекламує захисні маски. Спочатку на екрані з’являються два собаки, один з яких тримає у зубах маску, і під кадром титр «Просто одягни це».
 
Під другим псом з’являється напис «Ні!». «Я зроблю так, щоб воно того вартувало», — йдеться далі в титрах, і пес випускає з зубів маску, другий же підхоплює її, собаки зближуються, і йдуть титри: «Я ніколи не приваблював тебе більше, ніж зараз!».
 
Далі в кадрі з’являються подруги — 56-річна Кортні Кокс та 51-річна Джен Еністон, які сидять у синіх масках, а попереду них два пси піднімають білі захисні засоби над мордами, ніби показуючи всім, що треба робити.
 
Виклавши це відео у себе в «Інстаграмі», Кортні не стала нічого зайвого писати — просто поставила два рожеві сердечка.
 
Звісно, всіх зворушили ці кадри, адже будь-яка з’ява тварин на сторінках соцмереж викликає масу позитивних емоцій, а якщо вони ще й приносять користь у вигляді важливої соціальної реклами, то це повний дзен.