Колишня супермодель Жизель Бюндхен відзначила день народження з лопатою і саджанцями

21.07.2020
Колишня супермодель Жизель Бюндхен відзначила день народження з лопатою і саджанцями

Жизель Бюндхен.

Колишня супермодель, а нині успішна бізнесвумен та посол доброї волі ЮНЕП, що працює над подоланням екологічних проблем, Жизель Бюндхен днями відсвяткувала свій 40-й день народження.
 
 
І відзначити цей день нев’януча красуня вирішила не бучними бенкетами із зірковими гостями, а висаджуванням... 40 тисяч дерев.
 
 
«Я відчуваю, що відкривається нова сторінка в моєму житті, і тому я хотіла відсвяткувати цю подію осмислено», — написала супермодель у своєму «Інстаграмі». 
 
Зазначимо, що зірка подіумів роками висаджувала дерева в рамках різних доброчинних проєктів, та цього разу Жизель вирішила у свій день народження зробити подарунок своїй батьківщині, адже відомо, що зелені легені планети сильно постраждали від вирубування дерев у тропічних лісах Амазонки.
 
Пані Бюндхен вважає, що це найкращий спосіб допомогти матінці-природі.
 
Нагадаємо, що топ-модель неодноразово брала участь у різних доброчинних акціях: продавала власні діаманти, щоб допомогти освітнім проєктам для дітей Африки, знімалася для обкладинок журналів, частина грошей від продажу яких йшла на боротьбу зі СНІДом у країнах Чорного континенту, допомагала різним дитячим клінікам, які безкоштовно надавали підтримку бідним.
 
Тобто супермодель власним прикладом доводить, що краса таки може і рятує світ.