Бекхеми-молодші відсвяткували опалове весілля

14.07.2020
Бекхеми-молодші відсвяткували опалове весілля

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц.

Ще тільки тиждень тому пара Девід і Вікторія Бекхеми відсвяткувала свою 21-шу річницю весілля, як уже днями їхніх первісток — 21-річний Бруклін — потішив батьків, і не тільки, звісткою, що збирається одружитися.
 
 
Обраницею зіркового «дитяти» стала старша за нього на чотири роки спадкоємиця мільярдера Нельсона Пельтца Нікола Пельтц.
 
 
Зрештою, дівчина у свої 25 років уже й сама зробила карколомну кар’єру, почавши зніматися в кіно з 13 років.
 
 
За плечима у неї ролі як в успішних серіалах, так і в культових фільмах, скажімо «Трансформерах».
 
Чого не скажеш про Брукліна, який то намагався, як батько, грати у футбол, потім зайнявся модельним бізнесом, згодом зіграв кілька незначних ролей, а зараз нібито серйозно зайнявся фотографією.
 
Взагалі-то важко виходити з тіні знаменитих батьків і доводити свою спроможність зробити щось вагоме і значне у цьому житті. Але добре, коли всі твої починання і спроби батьки всіляко підтримують. 
 
Ось і з заручинами вийшло саме так: Вікторія і Девід повністю підтримали сина щодо його раннього, як для західного штибу життя, одруження і побажали молодим безмежного щастя і моря кохання.
 
«Ми вас любимо!» — написала Вікторія у своєму «Інстаграмі».
 
Зрештою, може, це й на краще, адже Бруклін ще з підліткового віку почав зустрічатися з дівчатами, і на його «рахунку» вже було кілька серйозних романів, які замалим не закінчилися одруженням.