Колишній коханець Елізабет Херлі і батько її сина вкоротив собі віку

26.06.2020
Колишній коханець Елізабет Херлі і батько її сина вкоротив собі віку

Елізабет Херлі.

Ще напередодні Елізабет Херлі публікувала свої досить відверті, як для жінки 50+, фото із заміського будинку, а вже в понеділок прийшла страшна звістка, яка не могла не засмутити її, адже загинув батько її єдиного сина — 18-річного Деміана.
 
 
55-річний мільйонер і філантроп Стів Бінг вистрибнув із 27-го поверху будинку в Лос-Анджелесі. Подейкують, що причиною стала сильна депресія, викликана самоізоляцією у зв’язку з пандемією.
 
 
Стів не зумів побороти пригнічений стан, викликаний відсутністю спілкування з друзями та близькими, тож знайшов вихід із цієї складної ситуації і, як бачимо, не найкращий.
 
Елізабет Херлі почала зустрічатися з Бінгом, коли вирішила завершити 13-річні стосунки, що зайшли в глухий кут, із красунчиком Х’ю Грантом, тим паче що Х’ю зраджував їй наліво й направо, та ще й примудрився потрапити в сексуальний скандал.
 
Та, як кажуть, клин клином вибивають, тож вона й закрутила роман із заможним чоловіком — Стівом Бінгом.
 
Але краса ще не гарантія щастя, тож після 18 місяців і ці стосунки завершилися крахом, правда, актриса отримала чудовий бонус — сина Деміана, адже давно мріяла про дитину. 
 
Стів спочатку не визнавав свого батьківства, але після тестів ДНК прийняв цю звістку і підтримував матеріально сина.
 
Можливо, зв’язок батька й сина не був надто сильним, проте звістка про загибель Стіва шокувала Деміана, який подякував в «Інстаграмі» всім, хто в такий важкий час для нього підтримав їх із мамою.