Одразу дві дівчини звинуватили Джастіна Бібера у зґвал­туванні: співак надав алібі

24.06.2020
Одразу дві дівчини звинуватили Джастіна Бібера у зґвал­туванні: співак надав алібі

Джастін Бібер.

Так і хочеться сказати: «Нелегке й неказисте життя американського артиста», споглядаючи сторінки закордонного глянцю.
 
 
Таке враження, що західні артисти живуть під постійним прицілом камер папараці та під лупою обивателів.
 
 
Та що поробиш — зворотний бік розкішного життя не такий яскравий.
 
 
Так, нещодавно спалахнув черговий скандал довкола попвиконавця, кумира підлітків Джастіна Бібера.
 
Не встиг охолонути ажіотаж публіки довкола весілля зірки з Хейлі Болдуїн, як на порядку денному нова інфа — співака звинуватили у зґвал­туванні. Причому дві дівчини і майже одночасно.
 
 
Спочатку якась Даніель звинуватила Джастіна в тому, що в далекому тепер 2014 році він зґвалтував її в номері готелю «Чотири сезони» в Остіні, штат Техас.
 
А вже за короткий час iще одна так звана жертва висунула подібні звинувачення, заявивши, що співак зґвалтував її п’ять років  тому.
 
Бібер витримав коротку паузу, після чого пояснив, що перш ніж відповідати на подібні тяжкі звинувачення, він порадився з дружиною, а також йому потрібен був час, щоб знайти залізне алібі щодо своєї невинуватості.
 
«Кожне звинувачення у сексуальному насильстві — серйозна справа, тому моя відповідь була необхідна», — прокоментував подібні заяви співак.
 
«Так, я дійсно був в Остіні у 2014 році, але не в готелі «Чотири сезони», а на фестивалі SXSW, де виконав пару пісень. До того ж, зі мною постійно була моя дівчина — Селена Гомес», — на своє виправдання повідомив Джастін і доклав до цього допису ще й квитанції бронювання квартири в Остіні, а також свідчення мене­джера готелю.
 
Своє алібі він підтвердив 16 постами, шiстьма скан-документами й двома скрінами з YouTube, а за наклеп пригрозив подати в суд на пліткарок.