58-річна зірка «Району Мелроуз» Хізер Локлі знову виходить заміж

23.06.2020
58-річна зірка «Району Мелроуз» Хізер Локлі знову виходить заміж

Хізер Локлір.

Зірка Голлівуду 58-річна Хізер Локлір тричі була заміжньою, не рахуючи романів.
 
 
Мабуть, невдачі в особистому житті й штовхали жінку до зловживання алкоголем та наркотичними речовинами, через що її неодноразово арештовували за... бійки.
 
 
Так, ця тендітна й ніжна з вигляду жінка під дією «дурі» чи алкоголю могла побити своїх партнерів, після чого їй неодноразово доводилося лягати в клініки для реабілітації та очищення організму.
 
Зради, розлучення, втрати, звісно ж, не додавали щасливих моментів у її життя, та, здається, тепер усе вже позаду: в квітні, під час святкування річниці тверезого життя актриси, вона заручилася зі своїм бойфрендом (до речі, ровесником) Крісом Хейссером. 
 
Зі слів подруги Хізер, актриса знайома зі своїм нареченим ще зі шкільних років, коли в них були романтичні стосунки, але по закінченні школи їхні шляхи розійшлися.
 
Знову вони зустрілися в 2017-му, після чого почуття спалахнули так палко, що вже через рік пані Локлір потрапила в буцегарню за п’яну бійку. А запроторив зірку туди її ж коханий, не витримавши постійних п’яних витівок подруги.
 
Та, як кажуть, любов зла, і от після лікування та зразкової поведінки Кріс повірив, що щастя разом із Хізер усе-таки можливе, тож тепер пара готується до весілля, а щаслива зірка носить на руці перстень із діамантом.
 
Близькі актрисі люди не можуть натішитися, якою лагідною і спокійною стала Хізер — чи то лікування так подіяло, чи заручини, але актриса стала такою турботливою не лише по відношенню до коханого, а й до своїх батьків. Вона часто сама готує їжу і приносить 91-річному батькові та 80-річній мамі. Брати, сестри, а також донька Ава — всі дуже щасливі за неї.