Усі адвокати Ембер Херд відмовились захищати її у справі проти Джонні Деппа

19.06.2020
Усі адвокати Ембер Херд відмовились захищати її у справі проти Джонні Деппа

Ембер Херд.

Тільки-но на час карантину трошки стих скандал довкола розлучення і подальших судових справ Ембер Херд проти Джонні Деппа, як знову надійшли новини з «лінії оборони» цієї сімейної війни.
 
 
Нагадаємо, після розлучення пари в 2016-му Ембер звинуватила колишнього в сімейному насильстві.
 
 
Усі ЗМІ облетіли фото, на яких скривджена жінка поставала із жалісливим личком та синцями на ньому.
 
 
У США дуже жорстко реагують на подібні витівки чоловіків щодо жінок не лише в публічному просторі, а й у кримінальному.
 
Тож «Джеку Горобцю» загрожувало судове прова­дження. Проте його прихильники підняли бучу, а адвокати почали збирати свідчення на захист свого підопічного. Що цікаво, не лише друзі актора, а й навіть його колишня дружина і матір його дітей Ванесса Параді заступилися за Джонні, розповівши пресі, що він не здатен на подібні вчинки.
 
Та хай би що там було, Ембер Херд і далі продовжувала судові справи, адже це могло принести їй значні дивіденди як стороні, яка постраждала. Акторка досі знімалася то в ролях другого плану, то взагалі у третьо­сортних фільмах, так що коли не гроші, то бодай зайва реклама в пресі їй би не завадила.
 
Тож судове шоу мало продовжуватися, підігріваючи інтерес до її персони.
 
Та на заваді став карантин, який тимчасово призупинив судовий процес, а згодом і взагалі сталася дивна річ: усі четверо її адвокатів — Джулі Фінк, Девід Брук, Роберт Каплан та Джон Куїнн — відмовилися її захищати, пославшись на те, що під час обмежень у зв’язку з пандемією важко пересуватися країною.
 
Та, на думку адвокатів Деппа, їм просто набридло копирсатися в тій купі лайна, яку Херд вилила і продовжує лити на свого колишнього. Нагадаємо, за фальшиві звинувачення у насильстві Ембер Херд загрожує до трьох років ув’язнення.