Дженніфер Лопес з бойфрендом Алексом Родрігесом подарували її дітям щенятко

16.06.2020
Дженніфер Лопес з бойфрендом Алексом Родрігесом подарували її дітям щенятко

Дженніфер Лопес.

Життя зірок завжди цікавить їхніх прихильників, тож новина про поповнення в сім’ї Дженніфер Лопес неабияк зворохобила поціновувачів таланту співачки.
 
 
Ще б пак — зірці нещодавно виповнилося п’ятдесят — яке там поповнення.
 
 
Та все виявилося прозаїчніше і водночас досить зворушливо: сину актриси і співачки Максу подарували щенятко, від якого прийшла у захват і його сестра Емма, тож вони на пару не можуть натішитися тепер уже улюбленцем усієї сім’ї. Та й як не полюбити це кудлате створіння, яке лащиться до вас і весь час хоче гратися. 
 
Такий подарунок зробили хлопчику мама та її нинішній бойфренд Алекс Родрігес. Нагадаємо, цей останній наразі друг Джей Ло, відомої своїми романами, — знаний у Штатах бейсболіст, якого свого часу «продали» в клуб «Янкі» за рекордну суму — 275 млн доларів, а тепер успішний бізнесмен.
 
Після розлучення з першою дружиною в Алекса було чимало романів з американськими зірками шоубізу — Кемерон Діас, Мадонною, Кейт Хадсон. Та після зустрічі з Джей Ло, здається, цей мачо остепенився і навіть зробив їй у 2017-му пропозицію руки та серця, про що співачка тут-таки виклала «фотозвіт» в «Інстаграмі».
 
Роки йдуть, але поки що подейкують лише про підготовку до весілля, наразі все залишається без змін, хоча пара живе повноцінним родинним життям. От і сім’я вже поповнилася, нехай і цуценятком, та все ж. Щоб «застовпити» своє місце в родинній ієрархії...