Нове амплуа агента 007: у частині «Не час помирати» Джеймс Бонд стане батьком

10.06.2020
Нове амплуа агента 007: у частині «Не час помирати» Джеймс Бонд стане батьком

Деніел Крейг.

Легендарний агент 007 в останніх версіях кіносаги про супергероя стане батьком.
 
 
Оце так несподіванка, скажете ви — й абсолютно матимете рацію, адже якось не в’яжеться історія про шпіонаж, перестрілки, переслідування, втечі з батьківством.
 
 
Проте чого не зробиш, аби здивувати, зацікавити глядачів, утримати їхню увагу на історії, яка вже трошечки нав’язла, так би мовити, на зубах.
 
Відомо, що Деніел Крейг — виконавець ролі Джеймса Бондах в останніх серіях — зарікався, що більше ніколи не зніматиметься у цій ролі, так вона йому набридла, та й кінопродюсери більше не бачили його в інших ролях, тобто була загроза, що актор застрягне в цьому амплуа до кінця своєї кар’єри.
 
Але, мабуть, продюсери зробили йому таку пропозицію, від якої він не зміг відмовитися, як говорив герой ще однієї детективної історії.
 
Тож наступну серію бондіани, що має назву «Не час помирати», знову прикрасить своєю присутністю, уже вп’яте, задерикуватий і брутальний Крейг. А от як його мускулінність продюсери збираються поєднати з батьківством — це й стане тою родзинкою, вишенькою на торті, якою й намагаються заманити глядачів творці фільму.
 
За сюжетом, Бонд вирішив відійти від справ і осісти на Ямайці. Проте його друг просить про допомогу, і Джеймс, як справжній джентльмен, не може йому відмовити. У фільмі глядачі знову побачать подругу агента — Мадлен Суонн, яку гратиме Леа Сейду.
 
А ще — 5-річну Матільду, доньку головного героя. Цю інформацію ретельно приховують, проте вже відомо ім’я виконавиці дівчинки — Ліза-Дора Сонн. Що ж, інтрига лоскоче нерви шпигуноманів.