Дженніфер Еністон продає своє фото для боротьби з коронавірусом

05.06.2020
Дженніфер Еністон продає своє фото для боротьби з коронавірусом

Дженніфер Еністон.

Критичні ситуації в житті, як лакмусовий папірець, якнайточніше проявляють людську сутність — хтось наживається, а хтось допомагає ближнім, недарма ж кажуть, що комусь війна, а комусь і мати рідна.
 
 
Так і епідемія, яка лютує по всій планеті, виявила всі людські вади і чесноти: волонтери збирають кошти на захисні маски й костюми для медиків, а чиновники наживаються на їх закупівлі.
 
 
Та не будемо про сумне, краще згадаємо людей, які не стоять осторонь лиха.
 
Днями зірка Голлівуду Дженніфер Еністон вирішила продати своє давнє фото (ще часів зйомок у культовому серед молоді серіалі «Друзі»).
 
Звісно, нікого не здивуєш знімком актора — їх у портфоліо кожного з них сотні, а то й тисячі. Проте це фото рідкісне, адже Джен на ньому знята повністю оголеною (спішимо заспокоїти борців за цноту публіки та охолодити пристрасть любителів «полунички» — на ньому актриса сидить у вишуканій позі, де не видно жодної еротичної частини тіла). Цей чорно-білий знімок зробив відомий американський фотограф Марк Селігер у 1995 р. 
 
«Мій дорогий друг об’єднався з Radvocacy і Christiesinc, щоб продати 25 портретів, у тому числі й мій, для боротьби з COVID-19», — написала Еністон на своїй сторінці в «Інстаграмі».
 
Усі виручені з продажу фотографій кошти надійдуть у NAFClinics — організацію, яка забезпечує безкоштовне тестування, а також надає допомогу медичним службам по всій країні. «Дякую Марку за те, що дозволив мені стати частиною всього цього», — написала актриса.