«Капітан Америка» Кріс Еванс жалкує, що приєднався до «Інстаграму»

29.05.2020
«Капітан Америка» Кріс Еванс жалкує, що приєднався до «Інстаграму»

Кріс Еванс.

Дивлячись на цього завжди усміхненого підтягнутого молодика, навіть важко уявити, що йому скоро виповниться сорок років.
 
 
Кріс Еванс — «капітан Америка» — ходяча мрія мільйонів романтичних дівчат, які закохані в комікси і, відповідно, в їхніх героїв.
 
 
Та, як би це дивно не звучало, актор, який перебуває завжди у чудовій фізичній формі, днями зізнався, що відчуває себе старим.
 
 
У розмові з Джиммі Феллоном (це американський взірець Івана Урганта, з якого він «злизав» у Феллона свою передачу «Вечірній Ургант») Кріс сказав, що в нього відчуття, ніби він спізнюється на вечірку.
 
«Мабуть, я просто здався», — зітхнув «капітан», розповідаючи, чому вирішив приєднатися до «співдружності» «Інстаграм». 
 
Усі ці зітхання, звісно ж, просте кокетство, якщо так можна сказати про брутального, але дуже симпатичного мачо, яким є Кріс.
 
Еванс поскаржився, що в нього назбиралися сотні знімків його улюбленого пса Доджера в телефоні, тож він вирішив поділитися ними в «Інстаграмі», для чого й відкрив у ньому свою сторінку.
 
Відомо, що в актора якось не складаються стосунки з дівчатами, яким не до вподоби його шалений графік зйомок, тож романи закінчуються, ледь почавшись.
 
Наразі найтриваліший «роман» у зірки з його чотирилапим улюбленцем, якого він узяв додому після відвідин притулку для покинутих тварин (Кріс Еванс доволі нетипова зірка Голлівуду, адже він не хизується дорогими раритетними авто чи величезними віллами, а бере активну участь у бага­тьох благодійних проєктах і фондах).
 
Тепер же «капітан Америка» жалкує, що піддався на власну слабину зі згаданою соціальною мережею, адже на його сторінку набігли різні пройдисвіти й «фотошопери», про що йому надходили повідомлення про дивну активність на його сторінці. Такий він — зворотний бік популярності...