Зірки на карантині: Ніколь Кідман зламала щиколотку під час пробіжки

26.05.2020
Зірки на карантині: Ніколь Кідман зламала щиколотку під час пробіжки

Ніколь Кідман.

Через карантинні заходи в цілому світі закрито чимало установ, підприємств, а також ресторанів, салонів краси, тренувальних залів.
 
 
Ось і доводиться людям самотужки доглядати за собою, тренуватися вдома. Іноді це «виливається» у кумедні відео чи фото, які не лише користувачі соцмереж, а й зірки постять на своїх сторінках.
 
 
Та, окрім курйозів, «самозайнятість» може закінчитися не лише жартами, а й травмами. Так сталося і з Ніколь Кідман.
 
Днями її чоловік виклав фото, на якому вона дивилася його онлайн-концерт. Увагу всіх привернула нога актриси, що була закута в спеціальний чобіток. Кіт Урбан дав пояснення, що Ніколь травмувалася під час пробіжки. 
 
Позаяк під час карантину зйомок немає, проте форму якось підтримувати треба, то пані Кідман залюбки щодня виходить побігати на околицях Лос-Анджелеса.
 
Та цього разу на шляху звичного маршруту вона не помітила вибоїни, тож впала й травмувалася. Лікар діагностував перелом щиколотки, тому тепер актрисі доведеться якийсь час ходити у спеціальному чобітку і не навантажувати ногу.
 
Вона тепер переважно сидить удома і викладає в мережу старі фото чи знімкується так, щоб не було видно травмовану ногу, аби не привертати до себе зайвої уваги.
 
І якби не турбота чоловіка, який і виклав згадану фотку, ніхто б і не знав про цю прикрість. Крім того, Кіт Урбан пожурився, що тепер вони з Ніколь не можуть танцювати щовечора, як було завжди.
 
Нагадаємо, подружжя Кідман-Урбан уже кілька разів було на межі розлучення через зловживання Кіта алкоголем і не тільки, проте щоразу мудрість Ніколь, а також робота сімейних психотерапевтів давали другий шанс цьому шлюбу. Ось і зараз пара переживає черговий романтичний період.