Дакота Джонсон взялася писати сценарій до кліпу

15.05.2020
Дакота Джонсон взялася писати сценарій до кліпу

Дакота Джонсон.

Нещодавно зірка фільму «50 відтінків сірого» Дакота Джонсон дала інтерв’ю «глянцю». Молода жінка розповіла, що ще з підліткового віку страждала на депресію.
 
Здавалося б, народитися зі срібною ложкою в роті — це вже щастя, проте є й зворотний бік медалі. І батьки (мама — голлівудська зірка Мелані Гріффіт, батько, також актор, Дон Джонсон — блискучий детектив Неш Бріджес, якого після розлучення батьків замінив красунчик Антоніо Бандерас), і дідусі-бабусі були непересічними людьми, які безпосередньо були дотичними до світу мистецтва.
 
Зростаючи в такій сім’ї, обов’язково задаєшся питанням: а де моє місце в житті, чи зможу дотягнутися до слави батьків, стати рівною їм?
 
Подолати підліткову депресію допомогли професійні психологи, проте Дакота, за її зізнаннями, все життя страждає на цю емоційну недугу. Зреш­тою, це допомогло їй краще пізнати себе, адже, як стверджує актриса, вона дуже емоційна й чутлива особа. Актриса намагається не «грузити» своїми переживаннями близьких, а розбиратися з усім самотужки.
 
Наразі пані Джонсон, як і всі мешканці США, перебуває на карантині, тож часу для роботи над собою вистачає. І це дало свої плоди — Дакота написала сценарій кліпу до пісні Cry, Cry, Cry свого бойфренда Кріса Мартіна (до слова, колишнього чоловіка Гвінет Пелтроу).
 
Сценарій пройшов відбір на загальних умовах, тож актриса впевнена, що ніхто не скаже, що вона перемогла тільки завдяки близьким стосункам із фронтменом групи Coldplay.