Зірка «Теорія великого вибуху» Мелісса Рауш народила другу дитину

08.05.2020
Зірка «Теорія великого вибуху» Мелісса Рауш народила другу дитину

Мелісса Рауш.

Епідемії — не найкращий час, щоб приєднатися до цього безумного світу.
 
 
Проте вагітність не можна перенести чи відтермінувати, тож голлівудська актриса — зірка культового молодіжного серіалу «Теорія великого вибуху» Мелісса Рауш — днями подарувала своєму чоловікові, сценаристу Вінстону Раушу, другу дитину — сина Брукса. Нагадаємо, подружжя, яке побралося 2010 року, вже виховує трирічну доньку Сейді.
 
Хлопчина й справді прийшов у цей світ у не найкращий час, проте актриса неймовірно вдячна «фронтовим героям», як вона назвала лікарів та медсестер шпиталю, в якому вона народжувала, за ту турботу й опіку, якими вони в цей кризовий час оточили її та немовля.
 
Згадуючи стервозну героїню серіалу Бернадетт, яку зіграла Мелісса, проводиш паралелі між обома жінками і розумієш, що народження дітей змінює їхніх матерів.
 
У кіношної героїні місіс Рауш також народилося двійко дітей у самий розпал її кар’єри, але це не завадило їй професійно зростати.
 
Сподіваємося, кар’єра актриси також не застопориться після народження дитини. А поки що пара, яка проживає в елітному будинку в Каліфорнії, має чим зайнятися на самоізоляції, і цей період вони, мабуть, будуть згадувати з теплотою і ніжністю, адже повністю можуть присвятити себе дітям.