Кайя Гербер розповіла, чим займається під час самоізоляіції

28.04.2020
Кайя Гербер розповіла, чим займається під час самоізоляіції

Кайя Гербер.

Багато психологів у цей складний для всього світу час пандемії коронавірусу та вимушеного карантину заговорили про можливість самоаналізу, адже вільного часу в кожного з нас тепер удосталь, тож можна покопирсатися у закапелках свого «я».
 
 
Зайнятися вивченням себе самої вирішила і донька відомої моделі Сінді Кроуфорд Кайя.
 
 
Тим паче у 18-річної дівчини вже є «минуле», яке й потребує ретельного аналізу. Ще зовсім недавно вона зустрічалася зі старшим за себе коміком Пітом Девідсоном, і це дуже не подобалося її батькам.
 
Не встигли вони заспокоїтися після їхнього розриву, як донька підкинула їм новий привід для занепокоєння — почала зустрічатися з 27-річним актором Коулом Спраусом, зіркою серіалу «Рівердейл».
 
Зачинившись у своєму помешканні в Лос-Анджелесі на карантин, панна Гербер проходить курс дистанційного навчання у Єльському університеті (вивчає психологію, а саме «Науку про благополуччя»).
 
Крім того, дівчина не забуває вдосконалювати й своє тіло, адже це для неї «робочий» інструмент. Вимушені канікули пішли їй на користь, адже не потрібно наносити «тонну» косметики для зйомок, тож не тільки тіло моделі відпочиває від роботи, а й шкіра.
 
А щоб не відчувати самотності на самоізоляції, дівчина піддалася вмовлянням у соцмережах і завела собі чотирилапого друга.