Селена Гомес визнала, що має біполярний розлад

14.04.2020
Селена Гомес визнала, що має біполярний розлад

Селена Гомес.

Про те, що у відомої американської співачки Селени Гомес серйозні проблеми з психічним здоров’ям, було відомо давно.
 
 
Зірка не раз потрапляла у лікарню, де «корегувала» свою психіку.
 
 
Так, у 2018-му вона потрапила в лікарню з психічним розладом, який стався через проблеми в особистому житті — вони з Джастіном Бібером, із яким Селена зустрічалася з 2011 року, вирішили остаточно розійтися, адже співак оголосив про заручини з моделлю Хейлі Болдуїн.
 
Узагалі ці стосунки нагадували американські гірки — то вниз, то вгору. Таку амплітуду почуттів не витримав би навіть товстошкірий, а у творчих людей всі рецептори, що відповідають за відчуття, — мов оголений нерв.
 
Нещодавно в прямому ефірі в «Інстаграмі» співачка відверто зізналася своїй візаві Майлі Сайрус, що їй діагностували серйозну психічну недугу - біполярний розлад.
 
Після 2018-го Селена не раз зверталася до лікарів по допомогу, оскільки самотужки впоратися з особистими проблемами їй не вдавалося.
 
Хворобу не відразу діагностували, хоча співачка зверталася в найкращі клініки країни. Та й про такі розлади якось не прийнято зізнаватися в американському суспільстві, де всі живуть під гаслом «Все окей!».
 
Проте заганяти проблему під килимок — не вихід, каже зірка. Особливо гостро це питання стоїть перед підлітками, яким іноді нема з ким обговорити свої проблеми.