Саме те під час карантину: епатажний український шоумен Діма Коляденко випустив нову пісню

07.04.2020
Саме те під час карантину: епатажний український шоумен Діма Коляденко випустив нову пісню

Діма Коляденко випустив кліп на нову пісню з простою невигадливою назвою «Супер Діма».

Як радять психологи та й просто мудрі люди, час карантину — це можливості для самовдосконалення й творчої роботи.
 
 
Що повною мірою втілює в життя знаний та епатажний український шоумен Діма Коляденко.
 
 
Завжди яскравий, позитивний і зовсім так трошки самозакоханий (а творчих людей без цього не буває) Коляденко нещодавно випустив нову пісню, спеціально для нього написану Олексієм Малаховим, з простою  невигадливою назвою «Супер Діма».
 
 
Сам танцюрист, хореограф, а за сумісництвом ще й співак, повідав світу, що яскрава, драйвова, танцювальна пісня — це саме те, що потрібно нашим вітчизняним слухачам на період самоізоляції під час карантину, адже хороший настрій та позитивний хід думок — саме те, що допомагає боротися з будь-якими незгодами, а тим паче недугами. Музика, за словами шоумена, — це потужний стимулятор правильного мислення. 
 
Колишня подруга, а нині просто друг Діми — Ірина Білик — була не надто здивована ні назвою пісні, ні її змістом. «Ти знову будеш співати про себе? Так, це твоя пісня на мільйон», — зі знанням справи прокоментувала співачка новину.
 
«Я хочу, щоб мою пісню співали в караоке, вдома, для настрою. А ім’я кожен може наспівувати своє», — великодушно запропонував Дмитро, тобто Діма. І то правда, в ці складні для всієї планети часи трошки любові до себе, коханих, не завадить нікому, як і хорошого настрою та позитивних емоцій.