Прем’єру нового фільму бондіани перенесли через коронавірус

11.03.2020
Прем’єру нового фільму бондіани перенесли через коронавірус

Деніел Крейг.

Небезпечний коронавірус крокує планетою, зриваючи плани, закриваючи кордони, вносячи корективи в життя мільйонів людей.
 
 
Так, стало відомо, що очікувана прем’єра чергового фільму із серії бондіани з ну дуже символічною назвою «Не час помирати» буде перенесена з 9 квітня на осінь — у Великій Британії на 12 листопада, а в решті світу — на 25-те.
 
 
Мабуть, не останню роль у прийнятті цього рішення відіграло звернення авторів сайта любителів і поціновувачів бондіани MI6-HQ, які надрукували відкритого листа продюсерам фільму «Не час помирати», в якому зазначили, що у зв’язку з високим ступенем ризику розповсюдження вірусу в США (до речі, у штаті Вашингтон оголосили про над­звичайний стан), доцільніше буде перенести прем’єру на осінь.
 
Уже відомо, що студія Universal, на якій знімали згадану стрічку про супергероя, змушена була відмінити престур фільму в Китаї.
 
Нагадаємо, у ювілейній, 25-й, стрічці про агента 007 головну роль уже вп’яте виконав Деніел Крейг, який сказав, що це останній його Бонд — актор кілька років тому навіть сказав, що швидше переріже собі вени, аніж зіграє ще одного суперагента, проте, як бачимо, не зробив цього. Подружку ж Джеймса Бонда вже вдруге зіграла Леа Сейду.