Селін Діон вразила неймовірним образом у Нью-Йорку

06.03.2020
Селін Діон вразила неймовірним образом у Нью-Йорку

Селін Діон.

Дивувати, зачаровувати, інтригувати — домашнє завдання зірок, адже основну програму вони виконують на сцені.
 
 
Ось і мегапоп-зірка Селін Діон не забуває «зачепити» папараці, щоб був предмет для обговорення в пресі.
 
 
Так, днями співачка вийшла на вулиці Нью-Йорка в неймовірному образі від бренду Moncler x Richard Quinn.
 
Одягнена вона була у біле пальто з нової осінньо-зимової колекції-2020 (тобто на пів року випередивши всіх модниць), прикрашене квітковими аплікаціями у стилі 70-х, а також колготи з такою ж «розкраскою» та білі туфлі-човники. Доповнювали «лук» маленька біла сумочка із «золотою» ручкою та окуляри-лисички. 
 
Взагалі співачка мала неймовірно елегантний вигляд, як і належить справжній француженці, адже Діон — канадська француженка.
 
Ніхто б не повірив 51 рік тому, що дівчинка з багатодітної сім’ї (14 (!) дітей) із канадського франкомовного Квебека колись стане зіркою світової величини, та ще й іконою стилю.
 
В підлітковому віці Селін була гидким каченям із кривими зубами, великим носом, непропорційним тілом.
 
Та диво сталося після того, як її почув і, відповідно, повірив у її талант продюсер Рене Анджеліл. Заклавши власний будинок, він усі виручені кошти вклав у розкрутку юного таланту, а також... пластичні операції для майбутньої зірки.
 
І недарма — згодом Селін Діон стала переможницею «Євробачення» (правда, від Швейцарії, адже ні Канада, ні США не беруть участь у цьому конукурсі),  отримала «Діамантову нагороду» на церемонії World Music Awards , а також «Легендарну нагороду», про що мріють усі співаки. Також Діон має найвищу нагороду Франції — Орден почесного Легіону.