Надія Мейхер розповіла, що жодного разу не користувалася послугами пластичних хірургів

04.03.2020
Надія Мейхер розповіла, що жодного разу не користувалася послугами пластичних хірургів

Надія Мейхер.

На одному з українських ютуб-каналів ексучасниця гурту ВІАГра розповіла, що жодного разу в житті не користувалася послугами пластичних хірургів.
 
Ведучий дуже наполегливо намагався вивести співачку, актрису і просто красуню на слизьке, на що зірка відповідала: погляньте на мої дитячі фото — вже в 12 років я була фізично дуже розвиненою дівчинкою, через що навіть не змогла втілити у життя свою дитячу мрію — займатися балетом.
 
Також пані Мейхер, яка народила трьох дітей, запевняє, що все в неї натуральне, а краса — від мами. Ще співачка зізналася, що вона проти будь-яких хірургічних втручань і навіть так званих уколів краси, адже, підкорегувавши тіло, ви стаєте трішки схожими на шаблони краси, які сьогодні рекламують у суспільстві.
 
Проблема нинішнього суспільства у тому, що воно намагається стати ідеальним — рівненький носик, біленькі зубки, гладеньке чоло.
 
«Подивіться на моє чоло — воно рухливе», — говорить Надія, насупивши брови, а потім розгладивши їх. І справді, міміка для актриси — не остання річ, а пані Мейхер лише нещодавно закінчила зйомки в серіалі Оксани Байрак «Ніщо не трапляється двічі», який пройде на одному з вітчизняних каналів.
 
Навіть дуже красиві й успішні жінки не завжди бувають щасливими, впевнена Надія. Адже справжнє щастя — це взаємне кохання і багатий внутрішній світ.