MONATIK став першим українцем, якого запросили на премію Brit Awards

21.02.2020
MONATIK став першим українцем, якого запросили на премію Brit Awards

MONATIK.

У Лондоні відбулася 40-ва церемонія вручення престижних музичних нагород Brit Awards. Цього разу урочистість проходила на стадіоні О2, а серед запрошених були такі світові зірки, як Ед Ширан, Джастін Бібер, Біллі Айліш, Аріана Гранде, Сем Сміт. Найкращими виконавцями року стали репер Стормзі та співачка Мейбл, найкращою британською групою — інді-рокери Foals, а найкращим молодим виконавцем визнали Льюїса Капальді.
 
Приємно, що цьогоріч серед запрошених був і наш мультижанровий виконавець MONATIK. Варто зауважити, що співак, режисер, суддя та тренер шоу «Голос країни» представляє нашу країну як перший українець, запрошений на цю церемонію. Про це MONATIK розповів на своїй сторінці в «Інстаграмі», виклавши водночас і фото, де він позує зі своєю дружиною то в лондонському таксі, а то вже на підмостках Brit Awards 2020.
 
Щоб не виглядати провінціалами, пара добре підготувалася до такої події: співак був одягнений у піджак від Стелли Маккартні (що дуже символічно, адже батько модельєрки — відомий учасник групи «Бітлз») та чудернацький капелюх від Alexander Wang, а от його дружина обрала дуже стильний брючний костюм від вітчизняного кутюр’є Івана Фролова. Загалом подружжя виглядало дуже радісним і схвильованим.