Побажання улюбленій газеті: більше історичних статей і менше «телемила»

19.02.2020
Шановна редакціє! Мені 75 років, пенсіонер. Вашу газету передплачую років із п’ятнадцять, бо був завжди прихильником існування Української держави і мого українського народу, існування і зміцнення символів та атрибутів державності, таких як Герб, Прапор, Гімн, ерудований президент-патріот, українська мова, сильна армія, Православна церква України, патріотична Верховна Рада, яка б зуміла протистояти антидержавним прокремлівським силам, таким як нинішня ОПЗЖ.
 
Хочу зазначити також, що мені не подобається у вашій газеті: я б хотів отримувати газету без програми телепередач (низка читачів навпаки просить додати до телепрограми ще кілька каналів. — Ред.) — краще б ви ці 7 сторінок заповнили матеріалами, які б виховували в людей патріотизм, історичними статтями, направленими на підтримку боротьби народів проти імперіалізму і колоніалізму.
Пам’ятаймо: єдність народу в усіх країнах світу забезпечується вихованням його на принципах патріотизму, а не толерантністю і терпінням до ворогів, які пропагують режим етноциду, режим знищення корінних народів шляхом знищення їхньої мови, культури, історії, церкви.
 
По-друге, не подобається висвітлення розвитку «зеленої» енергетики в Україні. В 2011 році уряд Азарова (за президентства Януковича) запровадив «зелений» тариф із метою грабунку державного бюджету оточенням Януковича. Режим «зеленого» тарифу знижує основний принцип економічного розвитку держави — виробництво товару з низькою собівартістю. Загальна собівартість електроенергії, виробленої в державі, після впровадження «зеленого» тарифу зростатиме і зростатимуть тарифи на електроенергію. Високі ж тарифи на електроенергію, у свою чергу, призведуть до подорожчання всієї продукції, виробленої в Україні. 
 
Олег Ляшко правильно ставить питання про недопустимість імпорту електроенергії з Росії, але він не говорить про головне: в української влади завжди буде спокуса купувати електроенергію в Росії, тому що вона дешевша. Сусіди не бавляться у дороговартісні проєкти сонячних та вітряних електростанцій, адже в них є дешеві природні ресурси. 
 
Роман ДУДОСЬ
Енергодар, Запорізька область