Секрет щастя від зірок: Курникова народила Іглесіасу третю дитину

19.02.2020
Секрет щастя від зірок: Курникова народила Іглесіасу третю дитину

Анна Курникова.

У колишньої російської тенісистки Анни Курникової та американсько-іспанського співака Енріке Іглесіаса народилася дитина. Це сталося ще 30 січня цього року, проте пара довго тримала це в таємниці і лише днями оприлюднила цю звістку в «Інстаграмі», причому кожен із них зробив це на своїй сторінці, але підписи під фото немовляти були однакові — «Наше сонце». Стать дитини зірки не оголошували, тож інтрига триває.
 
Узагалі Іглесіас-Курникова нетипові селебріті, адже своє особисте життя вони тримають під надійним замком. Познайомились вони в далекому 2001 р. під час зйомок кліпу Енріке, на які запросили як зірку й Анну. Відтоді й триває цей майже двадцятирічний роман. Усіх цікавило питання, коли ж нарешті співак освідчиться та візьме заміж тенісистку і навіть час від часу на пальці в Анни з’являвся то один, то інший перстень, проте до весілля так і не дійшло.
 
Та ось наприкінці 2017-го в пари народилася двійня — син Ніколас та донечка Люсі і в одному з інтерв’ю Іглесіас «проколовся», розповівши, як ввечері після роботи у звукозаписуючій студії поспішає додому до дружини та дітей, тож формальний бік питання, мабуть, таки вирішено. Зрештою, кому яке діло — розписалися молоді люди чи ні — їм добре разом, а тепер цей союз поєднують ще й діти.