Alyosha та композитор Vlad Darwin представлять 16 лютого ексклюзивне шоу

11.02.2020
Alyosha та композитор Vlad Darwin представлять 16 лютого ексклюзивне шоу

Співачка Alyosha і композитор Vlad Darwin. (Фото надане Master Management.)

Найромантичніший дует України — популярна співачка Alyosha і композитор Vlad Darwin — повертається, щоб презентувати новий альбом і подарувати киянам та гостям столиці ексклюзивне шоу 16 лютого.
 
Представлять музичне дійство «Золота середина» — сценічну розповідь про взаємини Жінки та Чоловіка, створену за мотивами однойменного альбому Alyosha & Vlad Darwin. 
 
 
«Ви навіть не можете собі уявити, як я скучив за нашими спільними з Alyosha виступами! — зізнається Влад Дарвін. — Це буде особливий вечір, наповнений безумовною любов’ю. Новий альбом, сольні прем’єри, тільки авторські пісні від Alyosha & Vlad Darwin, тільки 100% відвертості».
 
За режисерським задумом, кожна пісня в шоу «Золота середина» символізує виклик рівновазі та балансу в союзі двох закоханих людей.
 
Пристрасть, ейфорія, ревнощі, образа, страх, сумнів, розчарування — Alyosha і Vlad Darwin заспівають про те, що близьке кожній парі, яка продовжує щоденно боротися за Любов у світі постійних випробувань і спокус.
 
Над шоу працюватиме відомий режисер Ольга Семешкіна. В її творчій біографії робота з десятками зірок i безліч міжнародних проєктів. Ольга — заслужений діяч мистецтв, головний хореограф Національного театру імені Івана Франка, режисер драматичних вистав. 
 
Авангардні хореографічні постановки, вишукане світлове шоу і, звичайно ж, чуттєва музика двох голосів Alyosha & Vlad Darwin подарують глядачам незабутню романтичну атмосферу на завершення вікенду, присвяченого Дню всіх закоханих.
 
Також Alyosha і Vlad Darwin анонсували вихід однойменного альбому «Золота середина». Тому глядачі матимуть змогу почути в концертній програмі як пісні з нового дуетного альбому, так і прем’єри сольних пісень Alyosha і Vlad Darwin, а також перевірені часом хіти у новому звучанні.
 
Нагадаємо, один із найвідоміщих хітів від співачки Alyosha і композитора Vlad Darwin — «Ти найкраща». Нещодавно артисти презентували спільний кліп «Пірнай».