Тріумфаторка «Греммі» Біллі Айліш ненавиділа своє тіло і думала про самогубство

07.02.2020
Тріумфаторка «Греммі» Біллі Айліш ненавиділа своє тіло і думала про самогубство

Біллі Айліш.

Заробивши вже у вісімнадцять років пару мільйонів, порушивши правила і норми поведінки, нині зірка американської поп-музики Біллі Айліш, зрештою, як і завжди, чесно зізналася на врученні премій «Греммі» (яких, до речі вона «відгребла» цілу купу), що в підлітковому віці страждала від депресивних станів.
 
Важко повірити, що дівчина, яка багатьох прихильників її творчості зачаровує своєю безпосередністю, розкутістю, а подекуди й розпущеністю, могла страждати через невпевненість, незадоволення своїм тілом (Біллі мріяла стати моделлю, але маленький зріст — 161 см — та пухкеньке тіло стали на заваді), а ще — через аб’юзивні стосунки (тип відносин між людьми, коли один партнер превалює над другим, притлумлює волю, шантажує, а інколи й застосовує фізичне насильство. — Ред.).
 
«Я ненавиділа своє тіло», — відверто зізналася зірка і навіть повідала, що завдавала своєму тілу шкоди. Не раз співачку відвідували й думки про самогубство. 
 
У житті Біллі Айліш були й погане оточення, і моральні та фізичні травми, проте вона все це «переплавляла» у свої пісні, і ця її щирість приваблює молодих людей, адже завдяки цьому Айліш стає ближчою до кожного з них. Її творчість можна охарактеризувати не як постправду, а як постчесність.