Деніел Редкліфф розповів, як одного разу його сприйняли за безхатька і дали 5 доларів на каву

24.01.2020
Поттеріана сильно змінила життя звичайного британського підлітка Деніела Редкліффа, який після прем’єри фантастичної казки від пані Роулінг прокинувся мегапопулярним.
 
Наступні роки тільки збільшували його популярність і впізнаваність, проте Деніел запевняє, що його більше влаштовує тихе, скромне життя.
 
Про це днями він розповів західній пресі, згадуючи при цьому свою кохану — Єрін Дарк, з якою актор перебуває у стосунках уже сім років.
 
Він захоплюється своєю дівчиною, адже вона «терпить» його таким, який він є,  іноді навіть нестерпним у своїх звичках займатися нудними речами. Він навіть не сподівався, що колись зустріне таку дівчину, яка не засуджуватиме його за це, а повністю сприйме його стиль життя.
 
У повсякденні зірка світового кінематографа — простий хлопець із неголеними щоками, у звичайному одязі.
 
Одного разу, прогулюючись зі своїм псом, Деніел чекав на Ерін біля магазину. Було холодно, тож він присів біля собаки й обійняв його, аби зігріти, а оскільки актор був вбраний у простору небрендову куртку, а на голову одягнув каптур, то один із перехожих сприйняв його як безхатченка й дав йому п’ять доларів, аби той купив собі кави і зігрівся. Та зірка сприймає це з гумором, адже не одяг визначає сутність людини. 
 
Дара ГАВАРРА