Колін Фаррелл зіграє в новій екранізації «Бетмена»

16.01.2020
Колін Фаррелл зіграє в новій екранізації «Бетмена»

Колін Фаррелл

Уже скучили за красунчиком Коліном Фарреллом на екрані? Не варто сумувати, адже зірка невдовзі постане перед нами в новому кінообразі.
 
 
На цей раз — у ролі Пінгвіна (саме так — з великої літери, бо це не образ милої тваринки-пташинки, а чудовисько, суперзлодій Освальд Честерфілд Кобблпот — персонаж із американських коміксів, який протистоїть супергерою Бетмену).
 
 
Після відомої екранізації пригод Бетмена 1992 року «Бетмен повертається», в якій Пінгвіна зіграв чудовий комедійний актор Дені ДеВіто, пройшло чимало часу, тож усі вже встигли засумувати за пригодами цих двох антиподів — героя та злодія.
 
Тому режисер Метт Рівз вирішив поновити згадану пригодницьку стрічку, проте цього разу це буде не супергеройський екшн, а детектив у стилі нуар.
 
Поряд із Фарреллом у фільмі зніматимуться такі зірки, як Зої Кравіц, Джеффрі Райт, Пол Дано, проте головним партнером Коліну стане його візаві Роберт Паттісон, який і зіграє супергероя Бетмена.
 
Після чудово зіграної й визнаної всіма професіоналами ролі в артхаусному фільмі «Залягти на дно в Брюгге», за яку актор отримав «Золотого глобуса», було чимало інших ролей, проте визначними вони не стали (за деякі він навіть номінувався на «Золоту малину»).
 
Лишається сподіватися, що нова роль таки принесе актору успіх, адже цей простий ірландський хло­пець, як любить називати себе Фаррелл, заслуговує на це, передусім своєю справжністю.
 
«Я — це я. І до людей ставлюся так, як вони того заслуговують. Незважаючи на статус», — любить повторювати актор.