Камерон Діаз вперше стала матір’ю

14.01.2020
Камерон Діаз вперше стала матір’ю

Камерон Діаз.

Про зіркову актрису Камерон Діаз щось давненько нічого не було чути, як раптом усіх вразила новина, що 47-річна жінка народила доньку (в західних ЗМІ ходять уперті чутки, що диво сталося за допомогою сурогатної матері, адже актрису ніхто не бачив вагітною). Камерон та її чоловік, музикант Бенджи Медден, назвали дівчинку Реддікс. 
 
 
Новина й справді вражаюча, адже Діаз, відома за стрічками «Ангели Чарлі», «Маска», «Ванільне небо», «Банди Нью-Йорка», ніколи не розповідала, що прагне стати матір’ю, і хоча кількості її романів (актриса зустрічалася з такими зірками, як Метт Діллон, Джаред Лето, Джастін Тімберлейк та інші) могла б позаздрити будь-яка голлівудська зірка, проте жодного разу не йшлося про материнство.
 
Та все тече, все змінюється, і гаряча штучка Діаз, у жилах котрої тече і «порція» полум’яної кубинської крові, вирішила: час настав.
 
І ось 3 січня нового 2020 року прихильники актриси дізналися, що вона нарешті стала матір’ю, прочитавши про подію в її «Інстаграмі». Там-таки зірка попрохала не порушувати їхню сімейну приватність і попередила, що жодних фото дитини виставляти не буде.
 
Радісною для по­дружжя Діаз-Медден новиною поділилася й подруга Камерон Гвінет Пелтроу на червоній доріжці «Золотого глобуса». Зі слів актриси, це дуже емоційна і радісна подія.
 
Вона переконана, що Камерон стане чудовою матір’ю. На її думку, останнім часом подруга стала набагато спокійнішою, врівноваженішою, щасливішою, тому й не дивно, що саме в цей період Камерон і захотіла народити дитину — як кажуть, плід має дозріти (в нашому випадку — бажання материнства). 
 
Дара ГАВАРРА