Гвінет Пелтроу через півтора року після весілля нарешті зійшлася з чоловіком

10.01.2020
Гвінет Пелтроу через півтора року після весілля нарешті зійшлася з чоловіком

(Гвінет Пелтроу.)

У сучасному світі існує безліч варіантів шлюбів — офіційний, цивільний, гостьовий, кореспондентський, фіктивний — вибирай до смаку. І пара Гвінет Пелтроу — Бред Фелчак обрала один із варіантів, а саме гостьовий.
 
 
Ніби все чудово: зустрічаєтеся за графіком, живете кожен у своєму будинку, зберігаєте інтимний простір одне одного та романтику в стосунках.
 
 
Такий рецепт подружнього життя 47-річній акторці «прописав» її гуру з інтиму.
 
 
Мабуть, після невдалих стосунків із Бредом Піттом, Беном Аффлеком та 10-річного шлюбу з музикантом Крісом Мартіном, який закінчився розлученням, Гвінет вирішила слідувати порадам спеціалістів.
 
Таке роздільне проживання дозволяє зберегти таємницю у стосунках і не забувати, що, крім сімейних обов’язків, у вас є ще й власне життя. Один із близьких друзів Гвінет навіть сказав: «Це моя мрія. Ніколи не з’їжджайтеся!». 
 
Та з часом чогось починає бракувати. Тому через півтора року після весілля з продюсером Фелчаком актрисі стало зрозуміло, що час з’їжджатися. 
 
Досі пара жила окремо одне від одного, і це цілком влаштовувало Гвінет і Бреда. Тепер же, після переїзду, як пожартувала актриса, її сексуальному життю прийшов край.
 
І додала, що вже сумує за життям без побутових клопотів, адже відомо, що крихкий човник щастя так легко може розбитися об міцні скелі повсякдення.