Кевін Спейсі записав різдвяне привітання з порадою вбивати кривдників добротою

27.12.2019
Кевін Спейсі записав різдвяне привітання з порадою вбивати кривдників добротою

Кевін Спейсі.

Після гучних скандалів і звинувачень у харасменті двічі оскароносець Кевін Спейсі ледве оговтався від людського осуду.
 
 
І хоча суд виправдав його, а сам актор попрохав вибачення, якщо когось образив своєю поведінкою, проте його акторська кар’єра пішла під укіс, друзі відвернулися від нього, але найгірше — творці мегапопулярного серіалу «Картковий будиночок» «умертвили» його героя — президента США Френка Андервуда.
 
 
Дійшло до того, що навіть сцени з його участю, які були зняті раніше, вирізали з останнього сезону серіалу.
 
Та напередодні католицького Різдва, яке в США святкують чи просто шанують усі без винятку американці, актор записав відео, яке й виклав на своєму «Ютуб»-каналі, в якому привітав усіх зі святами.
 
В образі свого кіношного героя Френка Андервуда Спейсі, сидячи перед затишним коминком, звернувся до своїх глядачів із проханням долати будь-яку неправду, і якщо вам заподіяли кривду — у вас є два шляхи: піти в атаку або, притримавши зброю, зробити щось несподіване. Скажімо... вбити їх своєю добротою. Відео отримало назву KTWK, тобто Kill Them with Kindness («Убий їх своєю добротою») — воістину християнське гасло.
 
Скандал довкола свого імені актор пережив нелегко, навіть довелося поправляти своє здоров’я. Проте відчутно, що вся ця каламутна історія пішла йому на користь — він не зачаїв у собі зло, про що свідчить також і його попереднє різдвяне привітання, яке отримало назву Let Me be Frank («Дозвольте мені побути Френком/щирим» — гра слів).