Любов глядачів і жодного «Оскара»: Бред Пітт відсвяткував свій 56-й день народження

20.12.2019
Любов глядачів і жодного «Оскара»: Бред Пітт відсвяткував свій 56-й день народження

Бред Пітт.

Ставши секс-символом Америки в 28 років (усього лише зігравши епізодичну роль у культовому фільмі «Тельма і Луїза»), Бред Пітт і у свої 56, які він днями відсвяткував, залишається привабливим і бажаним предметом зітхань любительок його творчості.
 
Всесвітня слава не одразу прийшла до нині визнаного на всіх континентах кіноактора, адже до кар’єри в Голлівуді Пітту довелося бути шофером, вантажником меблів і навіть вуличним зазивалою до ресторану в костюмі курчати. Та прагнення стати актором додавало Бреду наснаги боротися за своє місце на Голлівудських пагорбах.
 
І хоча за свою тривалу кар’єру кінозірці так і не вдалося здобути найвищу для актора нагороду Американської кіноакадемії — «Оскара», проте в його доробку були, є і, сподіваємось, буде ще чимало цікавих талановитих акторських робіт у фільмах іменитих режисерів.
 
Це і «Вавилон» Іньярріту, і «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» Фінчера (до речі, з номінацією на «Оскар»), і «Безславні виродки» Тарантіно, і ще ціла купа відомих і популярних стрічок.
 
Та мало хто знає, що Бред Пітт — успішний продюсер і керівник власної кінокомпанії Plan B Entertainment Inc. Саме тут були зняті фільми, які принесли її творцям і «Оскарів», і навіть «Золоту пальмову гілку» — «Відступники» Мартіна Скорсезе, «Дерево життя» Терренса Маліка, «12 років рабства» Стіва Маккуїна (за який Пітт отримав «Оскара» як продюсер).
 
Після тарантінівського «Одного разу в Голлівуді» Бредд усе ж таки може отримати омріяного «золотого чоловічка», проте навіть якщо й не отримає — любов глядачів до нього не стане прохолоднішою.