Оце так сюрприз: Cardi B. здивувала свого чоловіка подарунком на день народження

18.12.2019
Оце так сюрприз: Cardi B. здивувала свого чоловіка подарунком на день народження

Cardi B.

Якщо простим смертним неабияк важко визначитися з подарунком для близької людини, то що казати про людей, у яких грошей кури не клюють, а відповідно — все необхідне є. Тож доводиться вигадувати щоразу все нові й нові сюрпризи, аби порадувати коханих чимось незвичним. Відома американська виконавиця хіп-хопу Cardi B. вирішила не заморочуватися цього разу з подарунком для чоловіка (до слова, також хіп-хопера Offset) до його 
28-річчя і презентувала йому... холодильник. Важко уявити молодого чоловіка, який би зрадів такому сюрпризу. От і Offset виразом обличчя відобразив сум’яття в душі — радіти, обурюватися, жартувати чи образитися на такий жест із боку коханої дружини? Та несподіванки на цьому не скінчилися: Cardi B. запропонувала судженому відкрити дверцята побутової техніки. І ось тут іменинника чекав справжній сюрприз — півмільйона «зелені», яку, звісно, ніхто в холодильнику не тримає, але потрібно ж було їх якось «упакувати»!
Усе це дійство з поздоровленням-обдаровуванням співачка зняла на відео і виклала на своїй сторінці в «Інстаграмі»: чоловік то вибирав із холодильника гроші, то прикривав обличчя руками, то запевняв, що не потрібно було йому дарувати гроші. На що мудра (адже старша за нього) дружина сказала, що тепер він може купити собі що завгодно, але на різдвяний подарунок нехай не розраховує — Санта принесе дарунки тільки дітям.