У Києві поліцейські затримали молодь, яка зупинила їхнього нетверезого колегу за кермом

17.12.2019
Група молоді зупинила в ніч із 12 на 13 грудня в Києві, в районі Севастопольської площі, автомобіль, що рухався підозріло й за кермом якого був співробітник поліції.
 
За словами молодих людей, водій явно перебував у стані алкогольного або навіть наркотичного сп’яніння, тому вони викликали поліцію, аби правоохоронці провели офіційне освідчення неадекватного стану колеги. Одразу на місце пригоди під’їхало три автомобіли патрульної поліції.
 
Небайдужі громадяни попросили провести мед­експертизу водія, щоб точно з’ясувати ступінь алкогольного сп’яніння. Працівники поліції на словах погодилися й порадили дочекатися, доки приїде спеціальна служба, яка це й зробить.
 
Довго чекати не довелося. Вже через 15 хвилин на місце пригоди відомчим автобусом приїхало близько 30 силовиків, які одразу ж, без розбору на вік і стать, застосували до молодих людей фізичну силу.
 
Серед громадян-свідків інциденту, до яких було застосовано «методи фізичного впливу», були також дівчата та неповнолітні.
 
Всіх їх відвезли в поліцейський прийомник, а водій-колега правоохоронців у цей час благополучно зник із місця злочину на своєму ж автомобілі.
 
Автор відеосвідчень, який був одним із потерпілих, розповідає, що потім з’ясувалося що водій (працівник правоохоронних органів) особисто знає впливового високопосадовця в поліції міста Києва, який і організував напад на небайдужих свідків.
 
Відео опублікував телеграм-канал «Криминальная Украина» посилання: https://t.me/joinchat/AAAAAE7QWpWt5wRe3AVltQ.