Ріккі Мартін зворушив прихильників фото з маленькою донечкою

17.12.2019
Ріккі Мартін зворушив прихильників фото з маленькою донечкою

Ріккі Мартін.

Дехто вже й призабув такого співака, як Ріккі Мартін, а дехто й узагалі не знає, хто це.
 
 
Проте людей пам’ятають за їхні вчинки, тож колишня зірка вирішила нагадати про себе та свої справи. А вони в нього — ну дуже чудові. 
 
 
Свого часу Ріккі розбив не одне серце своїх шанувальниць, зробивши камінг-аут, а згодом і одружившись зі своїм партнером.
 
Сьогодні пара Ріккі Мартін — Джван Йосеф виховують чотирьох діток: трьох синів — 11-річних близнюків Маттео та Валентино і Ренна Мартіна-Йосефа, що народився у жовтні цього року, та донечку Люсію. Усіх їх, звісно, виносила сурогатна матір.
 
Нещодавно прихильників співака зворушила світлина, на якій він ніжно і турботливо тримає донечку Люсію, якій скоро виповниться рік.
 
Татусь загорнув її в банний рушник (мабуть, дівчинку щойно викупали), а фото, яке він виклав у своєму «Інстаграмі», підписав: «Господарка моєї мрії. Малючка Люсі». Це повідомлення зібрало понад два мільйони «уподобайок» та коментарів на сторінці Ріккі, адже що може зворушити більше, ніж така безумовна батьківська любов.
 
Такі свідчення можуть стати чи не головним аргументом проти всіх опонентів усиновлення (чи удочеріння) гомосексуальними парами діток, а також сурогатного материнства.