Джонні Депп спродюсує мюзикл про Майкла Джексона

03.12.2019
Джонні Депп спродюсує мюзикл про Майкла Джексона

Джонні Депп.

Пройшло вже більше десяти років від дня смерті короля попмузики Майкла Джексона, але інтерес до його персони не вщухає.
 
 
Талановитий співак, танцюрист, шоумен і досі викликає неабиякий ажіотаж, як тільки-но у пресі з’являються новини про його спадок, чи стосунки з рідними, чи скандальні подробиці того, що відбувалося за мурами його маєтку Неверленд, що в Каліфорнії. Звісно, виникали й ідеї щодо створення байопіку про співака.
 
 
Сучасний драматург Джульєн Нітцберг написав п’єсу про Джексона, яку захотіли екранізувати на одному телеканалі, проте виникли різночитання, як подати історію стосунків Майкла з дітьми, адже його ще за життя звинувачували у педофілії.
 
Тож драматург не дійшов згоди з каналом і довелося шукати іншого продюсера. І він знайшовся: ставити мюзикл за п’єсою Нітцберга береться сам Джонні Депп, і вже подейкують, що прем’єра його відбудеться в січні 2020 року.
 
Щоб уникнути незручностей у висвітленні такої скандальної теми, як насильство над дітьми, була вигадана чудова форма подачі матеріалу — розповідь про головного героя мюзиклу вестиме... рукавичка.
 
Так, так, вам не привиділося — всю провину за скоєне хазяїном візьме на себе цей предмет сценічного костюма Майкла Джексона (всі ще пам’ятають його сценічні строї, які співак доповнював то білими, то прикрашеними стразами білими перчатками).
 
За сценарієм, рукавичка — прибулець із космосу, який живиться... кров’ю дітей. Сценарій, звісно, не надто «вегетаріанський», але у США дуже трепетно ставляться до своїх кумирів, тож і рукавичка-монстр не затьмарить любов публіки до короля попмузики.