У Черкасах винесли вирок у справі про вбивство таксистки

20.11.2019
Соснівський суд Черкас визнав винними брата та його зведену сестру, які вбили таксистку та залишили її тіло у лісовому масиві Смілянського району. Вони сядуть за ґрати, відповідно, на 13 та 8 років.
 
Ця кримінальна родина готувалася до вбивства ретельно, повідомляє пресслужба Соснівського суду Черкас. Брат із сестрою придбали в аптеці одноразові медичні рукавички, взяли з дому кухонний ніж, випили і пішли гуляти містом, запланувавши заволодіти чиїмось авто, — такі результати слідства.
 
Поблизу ТЦ «Дніпроплаза» підійшли до автомобіля МercedesVito, яким керувала 41-річна жінка, і попросили відвезти їх у Південно-Західний район міста. Там, на подвір’ї приватного домоволодіння, чоловік і вбив кухонним ножем жінку-водія.
 
Після цього брат перетягнув тіло таксистки з місця водія на заднє сидіння, сів за кермо і разом із сестрою поїхав у лісовий масив Смілянського району. Там вони викинули вбиту жінку.
 
Вранці того ж  дня, повернувшись на викраденому автомобілі до Черкас, спільники залишили його на стоянці поблизу ТЦ «Меблевий лабіринт» та пішли у напрямку проспекту Хіміків.
 
Та по гарячих слідах їх затримали правоохоронці.
 
Обвинувачена в судовому засіданні вказала, що вона визнає себе винною лише в тому, що приховала злочин. Проте нічого не могла вчинити, оскільки відчувала страх за своє життя.
 
Обвинувачений свою вину визнав частково, зазначивши, що наміру на викрадення автомобіля у нього не було, все трапилося спонтанно. Мовляв, сів за кермо, оскільки злякався, а удари ножем почав наносити через сварку, що виникла через оплату за послуги таксі.