Девід Бекхем відкриє у Китаї готель в стилі англійських традицій

20.11.2019
Девід Бекхем відкриє у Китаї готель в стилі англійських традицій

Девід Бекхем.

Відомо, що з ким поведешся — від того й наберешся. Так сталося і з відомим колишнім футболістом Девідом Бекхемом, який після спортивної кар’єри тривалий час заробляв чималі статки в рекламній галузі. Проте молодість, як і краса, минає, а в цьому бізнесі зовнішня привабливість — на першому місці.
 
Тож довелося колишньому спортсмену брати приклад з власної дружини, яка як співачка в минулому ні в яке порівняння не йде з чоловіком-футболістом, проте у бізнесових справах може дати фору і знаним економічним зубрам. 
 
Отож пан Бекхем задумав і собі зайнятися бізнесом. Будучи свого часу спортсменом, Девіду часто доводилося переїжджати з країни в країну, міняючи готелі, тож так звану кухню готельної справи знає зсередини. А тому колишній футболіст задумав відкрити справжній англійський готель у Китаї.
 
Жителі Піднебесної люблять усіляку екзотику, а британські традиції для них — і є екзотика, тож інтереси обох сторін у цьому питанні збігатимуться.
 
Готель нагадуватиме Вестмінстерський палац, у дворику якого стоятиме зменшена копія Біг-Бена. Всередині приміщення нагадуватиме скляний атріум, стіни й стеля якого будуть прикрашені мармуром та золотом. Крім звичайних номерів, будуть і концептуальні люкс-номери.
 
Також у готелі будуть ательє для індивідуального пошиття вбрання, ресторани з китайською, що зрозуміло, і чомусь португальською кухнею, а також гастропаб із традиційними англійськими пирогами.
 
Зовні Девід Бекхем планує збудувати цілу лінійку елітних бутиків, що нагадуватимуть Бонд-стріт та Севіл-роу на Мейфейр, що в Лондоні, у яких продаватимуться товари англійських брендів.
 
Що ж, саме ім’я власника готелю буде найкращою рекламою цьому починанню.