Катрін Деньов перенесла інсульт

13.11.2019
Катрін Деньов перенесла інсульт

Катрін Деньов.

Використовуючи сталий вираз «справжня француженка», на думку відразу спадає ім’я славетної кінозірки без перебільшення світового масштабу Катрін Деньов.
 
 
Красива, витончена, бездоганна — це лише кілька епітетів, якими можна охарактеризувати цю французьку кінодіву. 
 
 
Дивлячись на цю стильну, завжди зі смаком одягнену жінку, важко повірити, що їй уже 76 років. Проте літа відобразилися не так на її зовнішності, як на здоров’ї.
 
Нещодавно прихильникам таланту та вроди актриси довелося похвилюватися, адже преса повідомила, що їхня улюблениця потрапила в лікарню просто зі знімального майданчика з діагнозом інсульт.
 
Наразі прогнози втішні: в актриси не пошкоджена моторика (що часто буває при подібних захворюваннях), вона перебуває під постійним наглядом в одній із паризьких клінік і лікарі проводять необхідні обстеження та лікування. Організм пані Деньов нормально реагує на процес лікування.
 
Швидше за все, причиною захворювання стало фізичне виснаження й перенапруження, адже актриса й надалі продовжує працювати. Зараз вона знімається у фільмі режисера Емманюеля Берко «За її життя», тож доводиться, окрім звичайної роботи на знімальному майданчику, чимало їздити. Актриса грає роль матері молодого чоловіка, якому поставили невтішний діагноз — рак.
 
Нагадаємо, в актриси є дорослий син Крістіан від режисера Роже Вадима, а також донька К’яра від італійського актора Марчело Мастроянні. При цьому «Снігова королева», як часто називають Катрін Деньов через її замкнений характер і неприступний вигляд, ніколи не була заміжньою.
 
«Я завжди кидала чоловіків першою, щоб попередити той нестерпний біль від розриву», — сказала якось актриса.