Леді Гага зіграє вбивцю у стрічці Рідлі Скотта

12.11.2019
Леді Гага зіграє вбивцю у стрічці Рідлі Скотта

Леді Гага.

Пропозиція, яка надійшла співачці від культового британського режисера 81-річного Рідлі Скотта («Чужий», «Солдат Джейн», «Гладіатор», «Ганнібал»), була обумовлена як талантом співачки, який вона проявила у нещодавно знятому фільмі «Зірка народилася», за який Леді Гага отримала «Оскара», так і неабияким темпераментом жінки, адже вона, як і героїня майбутнього фільму, — італійка за походженням. Стрічку зніматимуть за романом Сари Гей Форден «Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, безумства, гламуру і жадібності». Одна назва твору вже провокує інтерес до майбутньої детективної кіноісторії, а якщо взяти до уваги, що йдеться про відомого модельєра зі світовим ім’ям Мауріціо Гуччі, то успіх фільму забезпечено.
Леді Гага зіграє у стрічці головну героїню, а заодно і вбивцю Патріцію Реджиані — колишню дружину кутюр’є, яка не може вибачити йому зради після 12 років спільного життя. Щоб не довелося в майбутньому ділити спадок відомого модельєра, який мав би належати їй і їхнім спільним донькам, ще й  між новою дружиною та можливими дітьми, Реджиані вирішує за порадою подруги вбити чоловіка. Ось такі справжні італійські пристрасті мають розгортатися у стрічці. Ще під час суду Патріцію назвали «Чорною вдовою» — цей титул вона матиме і після 18 років ув’язнення (хоча суд відміряв їй як замовнику вбивства 29 років, після оскарження вирок зменшили на 3 роки).
Народжена в сім’ї простого робітника, в заміжжі Патріція Реджиані дуже швидко звикла до гламуру і розкошів, тож навіть в умовах тюремного одноманіття відмовлялася працювати, чого не скажеш про Леді Гагу — справжнього трудоголіка, яка досягла слави й достатку важкою працею.