70-річний Річард Гір втретє стане батьком

08.11.2019
70-річний Річард Гір втретє стане батьком

Річард Гір.

Голлівудська зірка Річард Гір у свої 70 років утретє стане батьком. Нагадаємо, що лише в лютому цього року дружина актора, Алехандра Силва, подарувала йому сина Александра, і вже знову світ дізнався про новину, що пара очікує на поповнення.
 
 
Наразі Алехандра на третьому місяці вагітності, тож навесні наступного року в маленького Гіра народиться братик чи сестричка — це буде друга спільна дитина Гірів-Силва.
 
 
Проте в кожного з по­дружжя вже є по дитині: 36-річна маркетолог Алехандра має семирічного сина Альберта від шлюбу з американським бізнесменом Говіндом Фріландом, а в Річарда Гіра є 19-річний син Гомер від актриси і моделі Кері Лоуелл.
 
Зірка популярних голлівудських фільмів «Американський жиголо», «Красунечка», «Наречена, що втекла» Річар Гір до зустрічі з Алехандрою вже двічі побував у шлюбі.
 
Вперше він пішов під вінець із супермоделлю Сінді Кроуфорд, проте шлюб двох зірок не склався.
 
Вдруге переконаний буддист Гір одружився з Кері Лоуелл, з якою щасливо прожив 14 років, допоки в Італії, в бутік-отелі, власниками якого було подружжя Силва-Фріланд, не зустрів жагучу іспанку — власницю отелю Алехандру. Після трьох років зітхань-зустрічань пара побралася у Нью-Йорку.