Леся Нікітюк відкрила свою «Le Маршрутку»

06.11.2019
Леся Нікітюк відкрила свою  «Le Маршрутку»

«Ями, на дорогах ями і розведені мости...» — ці слова цілком можуть стати черговим хітом української поп-культури у виконанні українки у п’ятнадцятому коліні Лесі Нікітюк.
 
 
Днями популярна телеведуча програм про мандри, країни і континенти репрезентувала власну програму «Le Маршрутка» на каналі «Новий», ідею якої вона виношувала чотири роки.
 
 
Зірку екрана спонукало до таких роздумів те, що вона об’їздила мало не весь світ, бачила красу багатьох країн, а от показати прекрасні краєвиди рідної землі ніхто з вітчизняних ведучих так і не спромігся, тож чому їй не зайняти цю нішу? Сказано — зроблено.
 
Тож тепер любителі мандрів на дивані перед телевізором можуть споглядати прекрасні українські пейзажі очима Лесі з її власної «маршрутки», слухаючи при цьому дотепні, як завжди, і влучні коментарі ведучої.
 
Власне, кар’єра Лесі Нікітюк почалася задовго до телечення, а саме з КВН, коли дівчина грала у команді «Торнало-Люкс» із Берегомета — селища міського типу Вижницького району, що на Буковині.
 
Любителі цієї гри пам’ятають її сценку в тій-таки «маршруткє», тож початок її творчого життя тісно пов’язаний із цим транспортним засобом і мав шалений успіх.
 
«Саундтрек» до нової програми ведуча записала сама. Причому зізналася з притаманним їй гумором, що уроків вокалу не брала, але якщо запише ще дев’ять пісень, то може вийти й альбом.
 
«Гімн» до «Лесиної маршрутки» написав Руслан Квінта, а от слова, зізналася авторка проєкту, — це колективна творчість Таянни, Олени Омаргалієвої і, звісно ж, самої Лесі.
 
«Приспів вийшов сильно любовним, але рядки були хороші! Мені це не підходило, тому що я не дуже романтична людина, — зізналася ведуча. — Потім сіла за кермо, їду, і тут — хоп — ковбаня. І я: «Ями на дорогах, ями...» Так і придумала приспів».